Interviu Chivas Sound of Business – Valentin Zachar

344
0
DISTRIBUIȚI

Interviu Chivas Sound of Business – Valentin Zachar

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

La MASTERING THE MUSIC BUSINESS, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, Chivas și Kooperativa 2.0, cu sprijinul Star Management și ARCUB, au prezentat Chivas Sound of Business și au pus pe masă oportunități și exemple despre cum afacerile pot face o echipă de success împreună cu muzica, pentru a schimba lumea în bine. În timpul celor două zile de conferință, Chivas Sound of Business a adus specialiști, artiști și antreprenori și i-a pus față în față cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Chivas Sound of Business Pop-Up TV a însemnat 16 ore de streaming video online, într-un talk show ce s-a desfășurat pe tot parcursul conferinței Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu în rol de moderatori. Printre invitați s-au regăsit nume precum Radu Moldovan Petruț (Director de marketing Pernod Ricard România), Cornel Ilie (Trupa Vunk), Cristina Bazavan (jurnalist, blogger, PR), Sergiu Biriș (Trilulilu & Zonga) sau Bogdan Naumovici (publicitar).

Despre Chivas Sound of Business:

Chivas Sound of Business este o platformă creată de Chivas în cadrul The Venture, cu scopul de a crea spații de întâlnire și expresie ale antreprenorilor după program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business într-un cadru informal, în care muzica dictează atmosfera: cluburi, concerte, conferințe dedicate industriei muzicale.

————————————————————————————–
Urmărește Chivas România: https://www.facebook.com/Chivas.Romania

Urmărește Kooperativa 2.0:
https://www.facebook.com/kooperativa.ro

Urmărește Star Management:
https://www.facebook.com/starmanagementofficial

Interviu Chivas Sound of Business – Valentin Zachar

Vizualizat de 31 persoane

0 persoane apreciaza acest videoclip

0 persoane nu apreciaza acest videoclip

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here