Click feat. Uddi – Iubire [Official Lyric Video]

1596
70
DISTRIBUIȚI

Click feat. Uddi – Iubire [Official Lyric Video]

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Click feat. Uddi – Iubire [Official Lyric Video]

O piesa de iubire desprinsa din societatea actuala, ce reuneste doi artisti in plina ascensiune: Click si Uddi. Doi muzicieni cu personalitate si o sensibilitate aparte, o poezie urbana pe ritmuri de hip-hop, reggae si pop.

Extrasa de pe albumul “Trup si Suflet”, semnat Click;
http://fb.com/clickmusicoficial

Muzica: Click, StyledaKid, Uddi
Text: Click
Mix/ Master/ Sound design: StyledaKid, Click
Chitara: Uddi
Studio: Click Music

Foto: Gabi Moisa
Artwork: kaze, Cristian Alexandru

Famous Production is a music production company powered by Randi, the lead vocal of Morandi group. Famous Production delivers artist management services, the portfolio including powerful and talented artists and powerful music projects such as: Randi, Uddi, Jo, Nadir, Morandi, Mike Angello, Shaka Muv.

Famous Production online:
http://www.famous-production.com
https://www.facebook.com/famousproductioncom
https://www.youtube.com/user/famousproductioncom

(C) Famous Production, Click Music
(P) Famous Production, Click Music

All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel.

Click feat. Uddi – Iubire [Official Lyric Video]

Vizualizat de 200337 persoane

2907 persoane apreciaza acest videoclip

32 persoane nu apreciaza acest videoclip

70 COMENTARII

  1. Lipsesc diacriticile de la font, spatierea dintre litere e prea mare, legaturile dintre ele se vad urat. (commentariul e pentru designer, care nu a facut tocmai o treaba buna)

    • +Iuliana Dumitru Nu despre asta era vorba. Tu nu ai adus inițial în discuție o comparație între melodia aceasta și altele. Ai specificat doar că nu ar avea sens o metaforă utilizată în acestă melodie. Tot ce am încercat să spun a fost că de fapt are sens fiecare vers din melodie, cu argumente. Că e mai bună comparativ cu alte melodii sau nu, nu mă interesează. Asta e o melodie bună. E tot ce am nevoie să știu pentru a mă putea bucura de muzică în toate formele ei, sub multiplele sale nuanțe și fațete.

    • Pentru ce atata comentariu ….eu una nu imi bat capul… mi-am spus parerea si punct. :)) Adica pe bune, e ceva de castigat daca ma iei pe mine cu morala si cu moartea caprioarei? metafora nemetafora(app stiam ca e o metafora dar prea detot) piesa asta e neinteleasa de multa lume … dar in fine..

    • +Iuliana Dumitru E vorba despre munca unor oameni ce au nevoie de feedback din partea ascultătorilor. Din acest motiv "îmi bat capul". Învață să îți asumi ceea ce alegi să transmiți unui om ce a muncit ca tu să poți asculta ceva calitativ, direct proporțional cu susținerea de care dispune. Când îți exprimi părerea, în general, o faci pentru a atrage atenția asupra a ceea ce ai de zis și trebuie să ai ceva bun și bine argumentat de spus. Altfel, e vorbărie și mai bine ne abținem. Sunt destui cunoscători a tot ceea ce există, ironic vorbind, bineînțeles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here